Annette Lansink 

Ik ben Annette Lansink, antroposofisch fysiotherapeute in Sterre der Zee, opvolgster van Hildegard Veldkamp.

Ik ben sinds 1979 fysiotherapeute en heb mijn opleiding tot antroposofisch fysiotherapeute in 1992 gedaan.

Tot 2014 ben ik regulier en antroposofisch fysiotherapeute geweest en heb een zelfstandige praktijk gevoerd in verschillende therapeutica in Krefeld, Maastricht, en Eindhoven.

Vanaf 2014 heb ik mijn reguliere praktijk en de contracten voor fysiotherapie met de zorgverzekeraars beëindigd om onafhankelijk mijn werk vorm te kunnen geven op mijn authentieke wijze en om meer tijd en aandacht aan de mensen te kunnen geven. Daardoor is het vaak ook niet nodig om lange behandelseries te geven en kan de patiënt zelf met meer lichaams-en ziekteinzicht zijn verantwoordelijkheid voor zijn eigen gezondheid weer snel ter hand nemen.

Ik ben BIG geregistreerd, ben geregistreerd lid van de NVAF (Nederlandse Vereniging voor Antroposofische Fysiotherapeuten) en van de koepelorganistatie NVAZ (Nederlandse Vereniging voor Antroposofische Zorgaanbieders). Ik heb een reguliere én alternatieve AGB-code, dus de vergoedingen kunnen komen uit het budget voor niet-gecontracteerde fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen.

Ik heb een breed therapeutisch aanbod, waaronder de bijenwaspakkingen in de narustfase, sprookjes en verhalen, meditatieve oefeningen en praktische oefeningen ter bevordering van het lichaamsbewustzijn en ontspanning voor het alledaagse leven.

Voor meer informatie over mij persoonlijk nodig ik u uit om mijn website te bezoeken, waar u ook alle info over de tarieven en vergoedingen kunt vinden.

06 4869 6926

www.annettelansink.nl

print deze pagina...

Sterre der Zee 2011-2017